top of page

Wie we zijn

Ontmoet uw verdeler Ilse Van Der Borght.

Ilse werkte jaren in de meubelsector. De jarenlange ervaring met klanten heef Ilse geleerd dat er een grote vraag was/ is aan een gemakkelijker onderhoud van meubels. 
Toen in 2019 de diagnose viel van kanker, besliste Ilse om vlug over te schakelen naar een groener levenspatroon zowel op privé als professioneel vlak. Dit bracht Ilse tot de ontdekking van de THERMOSTAR.

Deze stoomreiniger bewees direct dat het tot de top behoorde wat het reinigen en ontsmetten van de leefomgeving betreft. Dit was dan ook de machine die Ilse wilde aanbevelen naar de buitenwereld toe. Want schoonmaken met de THERMOSTAR is niet alleen snel en efficiënt, het is ook een ecologische manier van schoonmaken. 

Hoe wij werken

Samen met mijn man Tom en dochter Mirte staan wij in voor de verdeling van de THERMOSTAR en de MEDICLEANTEC in België.

Wenst u graag een demo of meer informatie over de THERMOSTAR en/of de MEDICLEANTEC, Mirte en ik leggen graag vrijblijvend uit hoe deze toestellen het reinigen van uw huishouden aanzienlijk kan veranderen.

Bovendien ligt onze focus niet alleen op het aanbevelen van de THERMOSTAR en de MEDICLEANTEC, voor ons is persoonlijke SERVICE en SUPPORT heel belangrijk. Voor de support kan je bij Tom terecht. Tom ontfermt zich over de Bestelling-Magazijn-Stock levering bij de klant. Ook voor onderhoud en herstellingen kunt u bij Tom terecht.

 

Bij het aankoopproces van de THERMOSTAR en de MEDICLEANTEC wordt u van A tot Z  bijgestaan door ons, één Team!

Boek hier een demo 

Benieuwd naar hoe de Thermostar jouw huishouden kan verlichten? Plan hier vrijblijvend een demo.  

bottom of page